De status van berichten over sleutelovereenkomsten is nu direct zichtbaar in de overeenkomstweergave.
Als een klant het bericht opnieuw nodig heeft, kunt u het vanuit dezelfde weergave nogmaals versturen zonder het bericht opnieuw op te stellen.
Bekijk de functie in de praktijk
Video in de oorspronkelijke taal
Deel dit artikel:
