LivionKey-1 SingleBox

LivionKey-1 SingleBox

Den första LivionKey-1, den distansstyrda nyckellådan Single Box fick sin början då en aktör, som hyr ut stugor, ville få en lösning som skulle underlätta hans vardag och också betjäna stugornas ägare bättre än dom traditionella funktionssätten.

Tanken var att kunden som hade bokat stugan kan anlända till stugan när som helst och skulle få ut nyckeln från nyckellådan med hjälp av en PIN-kod som var i kraft bara så länge som man bokat stugan.

Kunden skulle också kunna returnera nyckeln i samma låda och hyresvärden skulle få informationen när nyckellådan har varit i bruk.

Med hjälp av detta skulle hen veta när kunden har kommit och gått, och hen skulle kunna planera bättre bl.a. stugkontrollen och städningarna.

LivionKey-1 Single Box är en nyckelautomat, där modern teknologi hjälper till i vardagen. Nyckelautomaten innehåller ett fack, där det ryms 1–3 nycklar beroende på nycklarnas storlek.

Man använder automaten med hjälp av en administreringsapplikation, som är ett program som används genom en webbläsare. Som ägare av automaten kan du övervaka och styra den på distans, även om flera automater skulle vara i bruk.

Några exempel på programmets funktioner:
Inläggning och borttagning av nycklar, reserveringar, e-post- och SMS -meddelanden åt kunder.